X
تبلیغات
آريا گلم - بيماريهاي تيروئيد - نفخ وشكم صاف - كمردرد - نوشيدني - خوراكي ضد چربي خون وقند خون - خوراكي باروري مر
 
ایران ما همیشه پاینده باد
 

بیماریهای تیروئید

بیماریهای تیروئید
تیروئید یك غده ی كوچك است كه شبیه یك پروانه است و در قسمت تحتانی گردن واقع شده است. كار این غده این است كه هورمون ترشح كند. هورمون ...
 

 

تیروئید چیست؟

تیروئید یك غده ی كوچك است كه شبیه یك پروانه است و در قسمت تحتانی گردن واقع شده است. كار این غده این است كه هورمون ترشح كند. هورمونهای تیروئید انرژی را به سلولهای بدن منتقل می‌كنند .

چه بیماریهایی تیروئید را تحت تاثیر قرار می‌دهند؟

شایعترین مشكلاتی كه تیروئید را تحت تاثیر می‌دهند شامل این موارد هستند:

* كم كاری تیروئید ( هایپوتیروئیدی )

* پركاری تیروئید ( هایپرتیروئیدی )

* بزرگی غده ی تیروئید ( گواتر )

* توده های تیروئید

* سرطان تیروئید

*التهاب تیروئید ( تیروئیدیت )

كم كاری تیروئید:

وقتی غده ی تیروئید كمتر از حد طبیعی فعالیت كند، یا از بدو تولد ناقص شكل گرفته باشد، یا به وسیله جراحی كل تیروئید یا قسمتی از آن برداشته شده باشد، و یا ید كافی در رژیم غذایی موجود نباشد دیگر نمی‌تواند هورمون كافی تولید كند و به این حالت كم كاری تیروئید گفته می‌شود. یكی از شایعترین علل كم كاری تیروئید یك بیماری خود ایمنی است كه به آن بیماری هاشیموتو گفته می‌شود. در این بیماری به تدریج پادتن‌هایی بر علیه تیروئید ساخته می‌شود كه تیروئید را تخریب می‌كند و توانایی تولید هورمون را از بین می‌برد.

علائم كم كاری تیروئید معمولا در اثر كاهش متابولیسم بدن ایجاد می‌شود و ممكن است شامل خستگی، افزایش وزن و افسردگی باشد.

علائم كم كاری تیروئید:

* خستگی و فرسودگی

* كندی حركات و تنبل شدن

* مشكل در تمركز و فعالیتهای مغزی

*افزایش وزن بدون علت مشخص

*پوست خشك خشن و خارش دار

*خشك شدن، خشن شدن و نازك شدن موها

*احساس سرما مخصوصا در انتهای دست و پا

*یبوست

*گرفتگی عضلانی

*افزایش تعداد و میزان خونریزی ماهیانه

*ناباروری و یا سقط جنین

 

پركاری تیروئید:

وقتی تیروئید بیش از اندازه فعالیت كند و هورمون زیادی تولید كند گفته می‌شود كه فرد مبتلا به پركاری تیروئید می‌باشد. شایعترین علت پركاری تیروئید یك بیماری خود ایمنی به نام بیماری گریوز است كه در آن بر علیه تیروئید پادتن ساخته می‌شود كه موجب می‌شود سرعت تولید هورمون افزایش یابد.  

علائم پركاری تیروئید:

*عصبی شدن

*تحریك پذیری

*افزایش تعریق

*نازك شدن پوست

*نازك و شكننده شدن موها

*ضعف عضلانی مخصوصا در بالای بازو و رانها

*لرزش دستها

*اضطراب و اختلال هراس

*بی خوابی

*تپش قلب

*افزایش حركات روده

*كاهش وزن علیرغم افزایش اشتها

*كم شدن تعداد و میزان خونریزی ماهیانه

 بیماری خود ایمنی تیروئید:

بیشتر اختلالات تیروئید مانند پركاری یا كم كاری تیروئید مربوط به بیماریهای خود ایمنی است. در بیماری خود ایمنی شرایطی ایجاد می‌شود كه بدن توانایی خود در تشخیص بین بافتهای بدن با باكتریها، ویروسها و سایر عوامل بیماریزا  را از دست می‌دهد. به همین دلیل سیستم ایمنی بر علیه این بافتها پادتن می‌سازد و اشتباها به این بافتها حمله می‌كند. در این بیماریها پادتنی كه علیه تیروئید ساخته می‌شود موجب تخریب تدریجی تیروئید می‌شود و كم كاری تیروئید ایجاد می‌كند و یا موجب می‌شود تا بیش از حد فعال شود و پركاری تیروئید ایجاد شود.

گواتر و توده های تیروئید:

برخی اوقات غده ی تیروئید بزرگ می‌شود. ممكن است این حالت در اثر بیماری هاشیموتو، گریوز، یا در اثر كمبود ید یا عدم تعادل هورمونهای تیروئید ایجاد شود. به بزرگی تیروئید گواتر گفته می‌شود.

ممكن است در برخی موارد توده های نرم یا سفت، برجستگی، كیست و یا تومور سرطانی ایجاد شود.

درصد كمی ‌از برجستگیها و توده های تیروئیدی ممكن است سرطانی باشند. سرطان تیروئید نادر است ولی میزان آن رو به افزایش است.

التهاب تیروئید:

ممكن است غده ی تیروئید در اثر تاثیر باكتریها یا ویروسها ملتهب شود و تیروئیدیت ایجاد شود.

درمان:

درمان بیماریهای تیروئیدی بستگی به نوع بیماری و شدت آن دارد. درمان دارویی در درمان بسیاری از بیماران نقش مهمی‌دارند. در كم كاری تیروئید بسته به علت آن ممكن است هورمون تیروئید به صورت دارو تجویز شود. در پركاری تیروئید از روشهای مختلفی میزان هورمون زیادی كاهش داده می‌شود. درمانهایی برای التهاب تیروئید و بیماریهای خود ایمنی وجود دارند.

برای درمان سرطان تیروئید معمولا جراحی به كار می‌رود. همچنین جراحی در درمان برخی از موارد گواتر یا بزرگ شدن تیروئید، توده های تیروئیدی و در موارد نادری از پركاری تیروئید به كار می‌رود.

برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!

برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!
یک تحقیق فرانسوی نشان می‌دهد که خوابیدن در رختخواب، که معمولاً در موارد کمردرد حاد توسط پزشک تجویز می‌شود، اثر نامطلوبی بر پیشرفت آسیب های کمر خواهد داشت.

 

کمردرد حاد: از جایتان بلند شوید!
 در واقع این کار، می‌تواند مزمن شدن درد را با خود به همراه بیاورد.

کمردرد، دردی است که از بالای کمر تا سطح مهره های پشت کمر جا گیر می‌شود و شیوع زیادی در جوامع صنعتی پیدا کرده و تبدیل به مشکلی جدی شده است. کمر درد حاد، که لومباگو هم نامیده می‌شود و محدودۀ اطراف کلیه ها را در برمی‌گیرد، یک انسداد کمری دردناک است که به واسطۀ آسیب به دیسک بروز پیدا می‌کند. در ابتدا بسیار شدید است، با انجام فعالیت، برخورد و یا حرکتی اشتباه، فرد می‌تواند صدای طرق طروق را از این ناحیه بشنود. درد واقعاً شدید است، اما گاهی اوقات خیلی وحشتناک تر می‌شود. تا امروز، پزشکان برای تسکین این دردها، خوابیدن در تخت خواب را برای چند روز و قبل از شروع مجدد و تدریجی یک فعالیت عادی توصیه می‌کنند. اما تحقیقی که اخیراً در فرانسه بنابر تجربیات پزشکان عمومی انجام شده است، عکس این مطلب را نشان می‌دهد.
تحقیق صورت گرفته در پزشکی عمومی
کمردرد یکی ار دلایل مراجعه های متعدد به پزشکان عمومی است. به همین علت محققان فرانسوی تحقیقات شان را بنابر نظر حدود 2000 پزشک عمومی انجام داده اند تا اطلاعاتی دربارۀ تجویز استراحت در تختخواب جمع آوری کنند. هر پزشک عمومی باید در زمان تحقیق، ظرف کمتر از سه روز، وجود سه تن از اولین بیمارانش را که از کمردرد رنج می‌برند را در پرسش نامه قید کند؛ این نوع کمردرد، کمردردهای شدیدی هستند که درد در پاها پخش نمی‌شوند، و هیچ نشانۀ عصبی یا اثری از یک تومور یا عفونت دیده نمی‌شود. در کل، از میان 5355 بیمار 18 تا 55 ساله (با میانگین سنی 40 سال) که در این تحقیق نامشان ضمیمه شده، در واقع بیش از نصف شان ، دچار چندین نوع از دردهای کمر بوده اند.
فعالیت شغلی و شرایط محیطی
فعالیت حرفه ای یکی از مواردی است که به عنوان عامل ایجاد کمردر فرض شده است، از آن جمله می‌توان به وضعیت نادرست تنه (42%)، فعالیت های انجام شده (32%) و تنش های شدید عضلانی (18%) اشاره کرد. با این حال، نیمی از بیماران هیچ شکایتی از شرایط کاری شان نداشته اند. در مورد شرایط پدیدآورندۀ کمر درد هم پزشکان فعالیت خانگی (39%)، حوادث شغلی (22%) و انجام حرکات ورزشی (16%) را قید کرده اند. برای مکانیسم شروع کمردرد نیز عوامل مختلفی ذکر شده اند، از جمله: یک حرکت سنگین بدون آمادگی قبلی(32%)، بلند کردن بار سنگین (32%)، سعی و تلاش مداوم برای انجام کاری مثل هل دادن یا کشیدن چیزی (20%) و سقوط یا جراحت (8%).
خطر مزمن شدن
یه طور میانگین به 28% بیماران، 4.4 روز خوابیدن در تختخواب تجویز شده است. پزشکان درصد بسیار بالاتری از کمردرد مزمن را بین این افراد در مقایسه با کسانی که استراحت نکرده اند و فقط دارو مصرف کرده اند، ثبت کرده اند. وانگهی، پیشرفت کمردرد رشد بسیار بیشتری را در بین کسانی که در رختخواب استراحت کرده اند، نشان می‌دهد.

نتیجه گیری: در موارد کمردرد حاد و نه چندان پیچیده، توانایی فوری در از سر گیری حرکات بسیار مهم است. بهترین کار استفاده از درمان های دارویی بر پایۀ داروهای مسکن و ضد التهاب است که شروع مجدد حرکات را بسیار آسان می‌کنند

کاهش نفخ و شکمی صاف؟!

کاهش نفخ و شکمی صاف؟!
اگر شما مایل هستید که شکمی صاف داشته باشید و یا از داشتن نفخ دائم شکم شاکی هستید به شما توصیه می کنیم که این مقاله را مطالعه نمایید.

اگر شما مایل هستید که شکمی صاف داشته باشید و یا از داشتن نفخ دائم شکم شاکی هستید به شما توصیه می کنیم که این مقاله را مطالعه نمایید. در ذیل از 8 غذایی نامبرده می شود که باید برای پیشگیری از ایجاد نفخ از خوردن آنها اجتناب کنید. نکته قابل توجه دیگر این است که متخصصین تغذیه به افرادی که می خواهند شکمی صاف داشته باشند نیز توصیه نمودند که اگر از ایجاد نفخ جلوگیری کنند تا حدود 5/3 کیلوگرم از وزن خود را کاهش داده و شکم متناسب تری نیز خواهند داشت.

1- نمک

از خوردن بیش از اندازه نمک خودداری کنید. همچنین غذاهایی که به صورت کنسروی با نمک فراوان فرآوری شده اند چرا که نمک موجود سبب جذب بیشتر آب شده و درنتیجه میزان احتباس آب در بدن شما افزایش یافته و حالت خمودی و کسالت به همراه پف کردگی و افزایش وزن می گردید.

2- کربوهیدرات ها

کربوهیدرات(برنج،نشاسته ها،نان،قندها...) به عنوان منبع اصلی تولید انرزی در بدن هستند و نباید شما بیش از اندازه مصرف نمایید چرا که درصورت عدم فعالیت مناسب و یا ورزش، این مواد به صورت گلیکوژن در عضلات ذخیره و هر گرم گلیکوژن حدود 3 گرم آب را جذب می نماید درنتیجه شما دچار افزایش وزن خواهید شد.

3- سبزیجات خام

نصف پیمانه هویج پخته شده برابر یک پیمانه هویج خام مواد غذایی لازم را دارد اما هویج پخته میزان حجم کمتری را در معده اشغال نموده و هضم آن را آسانتر می نماید و در نتیجه از ایجاد نفخ زیاد در دستگاه گوارش شما پیشگیری می نماید. اگر شما از آن دسته کسانی هستید که با خوردن سبزیجات خام دچار نفخ شدید می گردید توصیه می کنیم که حتما از سبزیجات پخته یا بخارپز استفاده کنید.

4- غذاهای نفاخ

بعضی از غذاها هستند که به خودی خود در دستگاه گوارش ایجاد گاز می نمایند که می توان موارد ذیل را نام برد: گل کلم،کلم،کلم بروکلی،کلم فندقی،بروکلی،پیاز، فلفل و مرکبات.

5- آدامس جویدن

زمانی که شما آدامس می جوید هوای زیادی را می بلعید که در روده های شما به دام می افتد و به تدریج سبب نفخ بیشتری می گردد.

6- غذاهای سرخ کردنی

غذاهای خیلی چرب و سرخ کردنی خیلی دیرتر هضم می گردند لذا سبب ایجاد احساس سنگینی و دم در شما می گردد. البته منظور ما این نیست که اصلا غذاهای چرب یا سرخ کرده نخورید، بلکه باید به نوع روغنی که استفاده می کنید توجه بیشتری نمایید برای مصال سعی کنید از روغنهایی مثل روغن زیتون و روغن آرکادو، و همچنین از مواد چربی موجود در آجیل ها و حتی شکلات تلخ استفاده نمایید.

7- غذاهای تند و تیز

اگر ادویه های افزودنی مانند فلفل،جوز،میخک،پیاز و سیر، خردل و... سبب تحریک معده و درنهایت تشدید نفخ می گردند از مصرف بیش از اندازه آنها بپرهیزید.

8- نوشابه های کربوهیدراتی و اسیدی

از نوشیدن نوشابه هایی که قند فراوان دارند و یا نوشیدنی هایی مثل قهوه، الکل، چای و آب میوه های مرکبات به مقدار فراوان خودداری کنید. بهتر است یک رژیم مناسب را انتخاب نموده و از موادی که در بالا ذکر شد در حد تعادل و کم، مصرف نمایید تا مشکل شما که نفخ و افزایش وزن است به راحتی حل گردد

بی‌ضررترین و ارزانترین درمان چربی و قند خون بالا!؟

بی‌ضررترین و ارزانترین درمان چربی و قند خون بالا!؟
استفاده مناسب و کافی از این مواد یکی از اولین، راحت‌ترین، بی‌ضررترین و اقتصادی‌ترین روش‌های کاهش چربی و قند خون در افراد است.

امروزه استفاده مناسب و کافی از فیبرهای غذایی یکی از اولین، راحت‌ترین، بی ضررترین و اقتصادی‌ترین روش‌های کاهش چربی و قند خون در افراد می‌باشد. 

فیبر یا الیاف موادی هستند که در دیواره سلولی گیاهان یافت می‌شوند و قابل گوارش درمعده انسان نیستند و قادرند بدون آنکه جذب شوند از دستگاه گوارش عبور کنند.

فیبرها در مسیر عبور از دستگاه گوارش آب را در خود نگه می‌دارند و برخی از آنها با اتصال خود به مواد دیگر، خواص درمانی پیدا می‌کنند.

فیبرها در میوه و سبزی، غلات و حبوبات کامل به فراوانی یافت می‌شوند.

فیبرهای مواد غذائی به دو دسته تقسیم می‌شوند:
گروه اول فیبرهای نامحلول مانند سبوس گندم (نان‌های سبوس دار و پوست برخی میوه‌ها و صیفی‌ها مانند سیب، خیار، گوجه فرنگی).

و گروه دوم فیبرهای محلول مانند میوه‌ها و سبزی ها، نان جو دو سر و حبوبات و سبوس برنج.

در افراد بالغ و سالم حداقل روزی 30 گرم فیبر باید مصرف شود که توصیه می‌شود20 گرم آن از نوع نامحلول و 10 گرم آن از نوع محلول باشد.

برای دست یافتن به 30 گرم فیبر باید روزانه حدود نیم کیلو میوه و سبزی یا 6 واحد حبوبات و غلات غنی از فیبر مصرف شود. نان‌های سفید مانند نان لواش، غلات غنی از فیبر تلقی نمی‌شود.

فیبرهای محلول در کاهش چربی و قند خون و پیشگیری از برخی بیماری‌های قلبی و عروقی نقش اصلی را ایفا می‌کنند و فیبرهای نامحلول در کاهش یبوست، سرطان روده و برخی اختلالات دیگر موثر می‌باشد.

مصرف فیبر از سرطان، بالا رفتن چربی و قند خون، یبوست و برخی بیماری‌های گوارشی جلوگیری می‌کند.

خواص فیبر
1- فیبرها با جذب آب، مواد غذایی را ضخیم تر می‌کند و افراد با خوردن آن احساس سیری و پری معده می‌نمایند. پس یکی از راه‌های کاهش اشتها و تناسب اندام هم تلقی می‌شود.

2- وقتی با خوردن فیبر و جذب آب، حجم مدفوع افزایش می‌یابد حرکات روده‌ها آسانتر و بیشتر می‌شود و از یبوست جلوگیری می‌شود. یبوست در 20 تا 30 درصد افراد یافت می‌شود و موجب مشکلاتی چون التهاب، عفونت، درد و سرطان روده بزرگ می‌شود (سومین سرطان شایع در جهان) که به دلیل تماس روده با مواد جذب نشده به مدت طولانی ایجاد می‌گردد.

3- مطالعات نشان می‌دهد اگر زنان افزون بر 30 گرم میزان مصرف روزانه فقط 10 گرم در روز فیبر بیشتری مصرف کنند خطر ابتلا به سرطان سینه در آنها به نصف کاهش می‌یابد.

4- فیبرهای محلول با اتصال به اسیدهای صفرا که دارای کلسترول هستند مانع جذب آنها می‌شوند و از این طریق چربی و کلسترول خون را کاهش می‌دهند. به همین دلیل اولین توصیه به کسانی که کلسترول خون بالاتری دارند، مصرف فیبر بیشتر در کنار غذاهای کم چرب است. افزودن فیبر محلول به رژیم غذائی کاهش 15درصدی کلسترول بد (LDL) را به همراه خواهد داشت.

5- مصرف فیبر به اندازه کافی موجب می‌شود هضم مواد نشاسته‌ای با سرعت کمتری انجام شود، در نتیجه قند به آهستگی و به میزان‌های کمتری وارد خون می‌شود و از بالا رفتن یکباره قند خون جلوگیری می‌شود.

نکات قابل توجه:
1- بهتر است همراه با فیبر بیشتر مقداری آب بیشتری بنوشید و حتی الامکان فیبر خام و نپخته مصرف کنید.

2- افرادی که بیماری خاصی نداشته باشند، می‌توانند به ازای هر 1000 کالری، 15 گرم فیبر مصرف کنند (حداکثر 60 گرم در روز).

3- توصیه می‌شود نان کامل (سنگک، نان‌های سبوس دار، جو، جو دو سر) جایگزین نان‌های سفید مانند لواش شود.

4- برخی بیماری‌های گوارشی با مصرف فیبر سازگار نیستند و مصرف بیش از حد فیبر می‌تواند در جذب برخی مواد مانند کلسیم، آهن، روی اختلال ایجاد کند.

6- به طور طبیعی با مصرف نیم کیلو سبزی و میوه در روز، نان‌های سبوس دار، مصرف حبوبات و غلات غنی از فیبر می‌توان نیاز بدن به فیبر را تامین کرد و از سرطان، یبوست و برخی بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و کلسترول بالا پیشگیری نمود و درصورت نیاز به مصرف بیشتر با افزودن پوسته غلات (سبوس) آنها را غنی از فیبر ساخت

رژیم غذایی مناسب جهت بهبود باروری در مردان

رژیم غذایی مناسب جهت بهبود باروری در مردان
تغذیه تاثیری مستقیم بر توانایی اسپرم دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که داشتن عادات بد غذایی، برای مثال مصرف مکرر مشروبات الکلی، می‌تواند باعث پایین ...
 

تغذیه تاثیری مستقیم بر توانایی اسپرم دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که داشتن عادات بد غذایی، برای مثال مصرف مکرر مشروبات الکلی، می‌تواند باعث پایین آوردن کیفیت و مقدار اسپرم شده و لقاح تخم را دشوارتر می‌کند و از آنجا که ناباروری به همان اندازه که جزء مشکلات خانم‌هاست، مشکل آقایون نیز به حساب می‌آید—تقریباً %40 از ناباروری‌ها به مردها برمی گردد—داشتن تغذیه سالم احتمال بچه‌دار شدن شما را بالا خواهد برد.

باروری تنها دلیل ایجاد تغییر در رژیم غذایی نیست. تحقیقات نشان می‌دهد که پدرهایی که در ماه قبل از لقاح تخم، زیاد از مشروبات الکلی استفاده می‌کنند—تقریباً دو نوشیدنی الکلی در روز—نوزادانشان تقریباً 200 گرم کمتر از نوزادان دیگر وزن دارند. وزن کم در هنگام تولد مشکلی بسیار جدی است که می‌تواند بر سلامت فیزیکی و ذهنی کودک شما در ادامه زندگیش، تاثیر بگذارد.

اینکه نوشیدن قهوه به قدرت باروری شما صدمه می‌زند یا آن را تقویت می‌کند، چندان روشن و آشکار نیست. گرچه برخی تحقیقات نشان می‌دهد که قهوه باروری آقایون را مختل می‌کند، اما یک تحقیق برزیلی نشان داد که اسپرم مردانی که قهوه مینوشند، قدرت شناوری بیشتری داشته که می‌تواند باعث تقویت قدرت باروری شود. مطمئن‌ترین کار این است که مصرف قهوه را تا یک تا دو فنجان در روز محدود کنید.

کدام مواد مغذی از اهمیت بیشتری برخوردارند؟

رژیم غذایی شما باید به اندازه رژیم غذایی همسرتان متعادل، متنوع، و مغذی باشد.
چند توصیه مفید برای پدران آینده:

 * به اندازه کافی از موادغذایی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها استفاده کنید. این موادمغذی به جلوگیری از نقص و عیب اسپرم کمک کرده و جنبندگی آن را افزایش می‌دهد. یک لیوان آب پرتقال در روز تقریباً 124 میلی‌گرم ویتامین C در خود دارد. خوب است که در روز حداقل 90 میلی‌گرم یا بیشتر و اگر سیگار می‌کشید حداقل 125 میلی‌گرم استفاده کنید.
 * به اندازه کافی روی (zinc) مصرف کنید. تحقیقات بسیاری نشان می‌دهد که حتی کمبودهای کوتاه مدت روی می‌تواند حجم نطفه و سطح تستوسترون را کاهش دهد. منابع عالی که می‌توانید مقدار توصیه‌شده روزانه یعنی 11 میلی‌گرم روی را از آن مصرف کنید شامل صدف خوراکی (8 عدد صدف متوسط تقریباً حاوی 16 میلیگرم روی است)، گوشت پشت مازو گاو (85 گرم حاوی 4.8 میلیگرم روی است)، لوبیا پخته (یک فنجان از آن حاوی 3.5 میلیگرم روی است، و قسمت‌های سیاه گوشت مرغ (2.38 میلیگرم روی در هر 85 گرم) می‌شود.
 * اسید فولیک مصرف کنید. تحقیقات نشان میدهد که مردانی که سطح ویتامین B در بدنشان پایین است، اسپرم کمتری دارند. می‌توانید 400 میکروگرم مورد نیاز روزانه‌تان را با خوردن سیریال‌های صبحانه، سبزیجات، و آب پرتقال تامین کنید اما مصرف مکمل اسید فولیک یا مولتی ویتامین برای اطمینان بیشتر می‌تواند به شما صدمه بزند.
 * مقدار کلسیم و ویتامین D مصرفیتان را بالا ببرید. طبق تحقیقی که در دانشگاه ویسکونسین در مدیسون انجام گرفت، مصرف 1000 میلی‌گرم کلسیم و 400 واحد  (ده میکروگرم) ویتامین D در روز می‌تواند قدرت باروری را در مردان بالا ببرد. منابع خوب کلسیم عبارتند از شیر کم چرب (یک لیوان از آن حاوی 302 میلی‌گرم کلسیم است) و ماست (یک فنجان از آن حاوی 415 میلی‌گرم کلسیم است). ویتامین D مصرفی خود را نیز می‌توانید از شیر (یک لیوان شیر حاوی 98 واحد ویتامین D است) و ماهی آزاد (85 گرم از آن حاوی 360 واحد ویتامین D است) تامین کنید.
 * تا می‌توانید از نوشیدنی‌های الکلی استفاده نکنید. تحقیقات نشان میدهد که مصرف مشروب می‌تواند مقدار تستوسترون و اسپرم را در شما پایین آورده و مقدار اسپرم‌های غیرطبیعی را درانزال شما بیشتر می‌کند.

میوه‌ها و سبزیجات باروری را در مردان تقویت می‌کند.

تحقیقات جدید عنوان می‌کند، مردانی که می‌خواهند قدرت باروری خود را افزایش دهند، ممکن است به خوردن بیشتر میوه‌ها و سبزیجات روی بیاورند. محققان در نشست انجمن پرشکی باروری، اعلام کردند که هرچه مصرف میوه‌ها و سبزیجات در مردان بیشتر باشد، اسپرم آنها نیز جنبندگی بیشتری می‌یابد.

48 مرد نابارور و 10 مرد بارور که در سال گذشته صاحب فرزند شده بودند، پرسشنامه‌ای را در رابطه با رژیم غذاییشان تکمیل کردند. نتایج نشان داد که 83 درصد از مردان نابارور مقدار بسیار کمی از میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کردند، یعنی کمتر از 5 وعده در روز.

به طور کلی مردانی که کمترین مقدار میوه و سبزیجات را مصرف می‌نمودند، کمترین میزان جنبندگی اسپرم را داشتند.

دکتر ویویان لوئیس، پروفسور زنان و زایمان در دانشگاه روچستر، نیویورک در این زمینه می‌گوید، "تصور می‌کنیم که کیفیت اسپرم تا حد زیادی به مصرف آنتی اکسیدان در رژیم غذایی بستگی دارد."

او در ادامه صحبت‌های خود می‌گوید، آنتی اکسیدان‌ها، مثل آنچه در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، می‌تواند به جلوگیری از آسیب رسیدن به اسپرم که باعث میشود کند و تنبل شوند و توانایی بارور کردن تخم را از دست دهند، کمک می‌کند.

به ویژه، آنتی اکسیدان‌های گلوتاتیون و کریپتوکسانتین، که بیشتر در سبزیجات، گوجه فرنگی، فلفل و پرتقال وجود دارد، قدرت و سلامت اسپرم را تضمین می‌کند.

دکتر لوئیس توصیه می‌کند که مردهایی که می‌خواهند بچه دار شوند، بهتر است از انواع و اقسام میوه‌ها و سبزیجات، حداقل 5 وعده در روز، استفاده کنند.

همچنین مردها بهتر است از خوابیدن طولانی مدت در وان آب داغ و کشیدن سیگار و ماریجوانا که همه به اسپرم آسیب می‌رساند، خودداری کنند.

پنج نوع خوراکی برای رفع اضطراب تعطیلات

پنج نوع خوراکی برای رفع اضطراب تعطیلات
پنج ماد غذایی ضد استرس برای داشتن تعطیلاتی لذتـبخش عبارتند از:...

 

شیرینیجات و غذاهای سبک در آرامش اعصاب نقش داشته و سبب شادابی شما می شوند.اما این آرامش تأثیر بلند مدتی نداشته و رژیم غذایی را مختل می کند. با این وجود بعضی از مواد غذایی توانایی خاصی دارند که می توانند استرس را از بین ببرند.مصرف تنها یک وعده این مواد غذایی شما را سر حال آورده و کمکی می شود تا بتوانید آسان تر با روزهای سخت بین تعطیلات کنار بیایید.غذاهایی را استفاده کنید که در آزاد سازی هورمون سیروتنین (ماده که در مغز ترشح شده و درکنترل احساسات تأثیر دارد) نقش زیادی داشته و آرامش بخش هستند. در این صورت یک روز پر هیجان را به راحتی و به آسودگی سپری خواهید کرد.

پنج ماد غذایی ضد استرس برای داشتن تعطیلاتی لذتـبخش عبارتند از:

جو پرک با دارچین

جو پخته شدهء گرم یکی از غذاهای مفیدی ایست که می توان روی آن حساب زیادی باز کرد.

یک دوم قاشق چای خوری دارچین به جو اضافه کنید.سپس آن را پخته و با طعم بسیار دلپذیری میل کنید.این غذا را می توانید در هر زمان که خواستید نوش جان کنید.

این ماده غذایی ترکیبی است که مغز را در آزاد سازی سیروتنین یاری کرده و به شما آرامش و شادمانی می بخشد.

سیب زمینی شیرین

از جمله خوراکی هایی که در هنگام تعطیلات در سفره دیده می شود سیب زمینی است. این ماده غذایی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و به عنوان منبع سالمی از کربوهیدرات (قندها) معرفی می شود.

اگر دندان های تیزی دارید وهمواره درزمستان در آرزوی خوردن غذایی خاصی هستید، سیب زمینی شیرین را به سبد غذایی خود اضافه کنید.

این ماده باعث آزاد سازی هورمونی است که که شما را آرام کرده و شما را شادمان می سازد. فیبـر موجود در آن نیز به سیستم گوارش کمک فراوانی می کند.

بادام

  در طول تعطیلات از خوردن مقدار زیادی آجیل اجتناب کنید، اما استفاده از یک مشت بادام را رها نکنید.

بادام دارای ویتامین ب و چربی سالم است. مواد مغذی موجود در بادام، اضطراب را کاهش داده و رویارویی با روزهای سخت را ممکن می سازد.

اگر از خوردن بادام خسته و عاجز شده اید از کره طبیعی بادام به همراه نان تست به عنوان بهترین جایگزین استفاده کنید.

پرتغال

در فصل زمستان می توان این منبع ویتامین ث را به وفور یافت کرد.پس در طول هفته مقدار زیادی از آن را میل کنید.

ویتامین ث موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. بنابراین تأثیرات اضطراب نمی تواند به بدن و انرژی آن آسیبی وارد کند.

در برنامه غذایی خود از مواد حاوی ویتامین ث استفاده کنید چراکه این ماده در زمستان از بدن در مقابل اضطراب و دیگر امراض محافظت می کند.

کرن بری

کرن بری میوهء دیگری است که در فصل زمستان در دسترس بوده و افسردگی و اضطراب را دور نگه می دارد.

نوشیدن آب کرن بری تازه مقدار زیادی آنتی اکسیدان وارد بدن می کند. می توان کرن بری تازه و یا خشک شده را به عنوان میان وعده با ماست یونانی و یا انواع مواد پروتئینی دیگر استفاده کرد.

کرن بری را به غذاهای حاوی غلات بیافزایید.این امر فواید زیادی برای بدنتان خواهد داشت

نوشیدنی های گرم مضر و جایگزینی برای آنها

نوشیدنی های گرم مضر و جایگزینی برای آنها
همه ما در مورد خواص چای سبز و قهوه ی سیاه به اندازه کافی شنیدیم. اما حقیقت آن است که این نوشیدنی های کم انرژی خواسته ما را نسبت به مواد مقوی ،خامه ای و راحت ارضا نمی کند..


در این فصل استفاده از قهوه لاته ،هات چاکلت و دیگر نوشیدنی های گرم ترویج پیدا می کند.این مایعات در روزهای سرد شما را وسوسه می کند و به رژیم غذایی شما آسیب می رساند.این نوشیدنیها دلچسب و گوارا هستند و تنها ضرر موجود در آنها قند است.وجود 4 تا 5 واحد شهد (شربت) درهر نوشیدنی حدود 150 تا 300 واحد انرژی مایع در بدن ذخیره می کند.پس قبل آن که نداسته از نوشیدنی هایی استفاده کنید که انرژی زیادی دارند. شش نوشیدنی گرم مضر و انواع کم ضررتر آنها را بررسی کنید.
هات چاکلت ناسالم :هات چاکلت سفید استارباکس
هنگامی که هات چاکلت سفارش می دهید تصور می کنید که یکی ازسبکترین نوع را انتخاب کرده اید.اما این معجون کف آلود سنگین تر از آن است که به نظر می رسد. با خوردن هات چاکلتی که روی آن را خامه چکیده متشکل از 2 درصد شیر پوشانده است حدود 490 واحد انرژی، یا 65 درصد چربی اشباع شده به صورت روزانه وارد بدن شما می شود.این ماده در مقایسه با دو تکه آبنبات چوبی مقدار بیشتری قند خواهد داشت.
از هات چاکلت استارباکس استفاده کنید
مقدار هات چالکلت را کاهش دهید ودر آن از شیربی چربی به جای خامه چکیده استفاده کنید.این امر کمتر از 200 واحد انرژی به بدن شما می بخشد با این روش نه تنها هات چاکلت مورد علاقه تان را نوشیده اید بلکه انرژی آن را به کمتر از نیم کاهش داده اید.

این قهوه طعم فوق العاده ای دارد اما بهتر است به جای نوشیدن این قهوه مضر تکه ای کیک بخورید. قهوه پامکین با خامه نه تنها حاوی مقدار زیادی انرژی است_ چیزی در حدود 330 واحد انرژی_بلکه شهد (شربت) موجود در آن شامل قند ،فرکتوز و شکرقهوه ایست که به شدت به دندان ها آسیب می رساند.

قهوه دارچینی دانکین دونات را به عنوان جایگزین استفاده کنید.

قهوه های طعم دار در کنترل انرژی بسیار موثر است برای بدست آوردن تنها 15 واحد انرژی می توانید از این قهوه های طعم دار استفاده کنید.اگر حدود 30 واحد انرژی احتیاج داشتید کافی است یک قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.
 
اسپرسو مضر: موکای کلاسیک سیتل
افزودن مقدار کمی شکلات به قهوه به نظر بی خطر است اما ضرر فراوانی دارد.ک لاته معمولی چیزی درحدود 190 واحد انرژی دارد در حالی که یک موکا معمولی حدود دو برابر یعنی 420 واحد انرژی دارد که این مقدار معادل انرژی است که از 50 گرم شکر بدست می آید.
بهترین جایگزین برای این قهوه، لاتـه کلاسیک سیتل است
 از لاته کم چرب که روی آن با پودر کاکائو پوشیده شده است استفاده کنید. این ماده تقریبا 100 واحد انرژی دارد.لاته ی کلاسیک سیتل به اندازه موکا مضر نیست.حد اقل در روز های بعد لباسهایتان تنگ نخواهد شد.
نوشیدنی کاراملی مضر: ماچیوتو کاراملی
این نوشیدنی به دلیل افزودن مقداری کارامل به یک دسر شباهت بیشتری دارد.یک نوشیدنی 60 گرمی حدود 430 واحد انرژی دارد و مقدار قند آن از یک تکه شکلات ماکادامیا بیشتر است.
از لاته آی بون پین بودن چربی با خامه کم چرب استفاده کنید
حتی با وجود خامه کم چرب که حدود 20 واحد، انرژی را افزایش می دهد این نوشیدنی از ماچیاتو بهتر است.
لاته ها مضر : لاته فندفی فاقد چربی ام سی دونالد
به طور کلی استفاده از لاته بدون چربی پیشنهاد میشود چرا که این ماده 100 واحد انرژی و 30 درصد کلسیم مورد نیاز بدن را تأمین می کند.اما این قضایا در مورد لاته ام سی دونالد صدق نمی کند.یک لاته معمولی 220 واحد انرژی و 55 گرم قند دارد.
از کاپوچینو ام سی دونالد استفاده کنید
به گفته دکتر لیپرت کاپوچینو حاوی مقدار کمی شیر است پس اثری از شیر پر چرب دیده نمی شود.این نوشیدنی 120 واحد انرژی داشته و مضررات کمتری دارد.
 نوشیدنی های طعم دار: قهوه کاریبو با عصاره سیب
اگرچه این قهوه نام میوه ای دارد اما نمی توان آن را نمونه ای از یک نوشیدنی سالم دانست.در شهد سیب آن ترکیبی از خامه ، دارچین و کارامل (شکر سرخ) است.درمقدار متوسط این ماده 400 واحد انرژی و 71 گرم قند وجود دارد.
از موکا لایتبری کریبو استفاده کنید.
این نوشیدنی با طعم راستبری نیاز شما به میوه جات و شکلات را بر آورده می کند.در صورت استفاده از شیرفاقد چربی و خامه چکیده بدون چربی در آن حدود 185 واحد انرژی خواهد داشت

  نوشته شده در  سه شنبه سیزدهم دی 1390ساعت 9:58  توسط   | 
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
Flag Web -->
کد جمله تصادفی

فال حافظ


 
  POWERED BY BLOGFA.COM